Radite sa nama

Društveno koristan rad, nije uvek lak, ali je uvek zanimljiv, lep i pruža neverovatan osećaj zadovoljstva zbog doprinosa razvoju okruženja u kome živimo. Konstantno su nam potrebni novi članovi tima, kao i nova energija i nove ideje.


Ako želite da Dobanovci postanu bolje mesto za život…

Ako ste osoba koja ume, voli i želi da da lični doprinos razvoju naše zajednice…

Ako volite da se igrate a razmišljate o mogućnostima za igranje vaših potomaka …

Ako vam je neka od naših aktivnosti bliska…

Ako ste uporni, strpljivi, istrajni, tačni…

Ako ste kreativni, željni novih znanja, iskustava i druženja…

Ako ste mladi ili se tako osećate…

                                                    …Imate mogućnost da postanete deo našeg tima !!!


Pozivamo sve one koji su zainteresovani za angažovanje ili poslovnu saradnju sa portalom Dobanovci.com da nam se jave. Možete nam se javiti popunjavanjem forme na stranici Kontakt, ili telefonom, bilo sms porukom ili pozivanjem broja 061 61 60 689 ili 069 41 40 444

Po vašem javljanju i prijavi mi  ćemo vas kontaktirati i pomoći da se aktivno uključite u promovisanje naše lokalne zajednice. 

Mi u razvojnom timu portala Dobanovci.com ponosni smo na našu radnu etiku koju karakteriše profesionalizam u svakom aspektu našeg delovanja, poštujemo i razvijamo preduzetnički duh i samoinicijativu, podstičemo inovativnost i društveno korisno delovanje.

Pridružujući se portalu Dobanovci.com bićete u prilici da kroz svoju posvećenost i angažovanje pomognete razvoj i unapređenju naše lokalne zajednice. Kroz rad na portalu Dobanovci.com, dobijate mogućnost da doprinesete proširenju svoje lične profesionalne i društvene mreže i aktivno utičete na ličnu promociju kao važna karika u razvoju našeg naselja. Drugim rečima, sami gradimo svoj lični uspeh kroz posvećenost promovisanju Dobanovaca i ljudi koji ovde žive i rade.


Leave a Reply